Programul Conferinței
Luni, 10 iunie 2019, Teatrul Național București găzduiește prima ediție a conferinței internaționale WineMark, dedicată tuturor profesioniștilor din industria vinului și specialiștilor în marketing .
Programul va începe cu înregistrarea participanților, orele 9:30 – 10:00, în foaierul Teatrului Național București.
La ora 10:00 are loc deschiderea conferinței. Introducere cu participarea d-lui Ion Caramitru.
Cele două runde de sesiuni ale conferinței, susținute simultan în trei săli ale TNB conform programului, sunt delimitate de pauza de masă tip Buffet Lunch, orele 13:15 – 14:15, la restaurantul ANGELO GRASSO.
De la ora 20:00, va avea loc festivitatea de închidere a conferinței. Cocktail: Aria TNB, restaurant la terasa desupra Teatrului Național.
# | Sesiune | Speaker | Ora | Sală |
---|---|---|---|---|
1 | The Millenial wine lover | Miron Radic | 10:15 - 11:00 | Sala A |
2 | Putting your brand on the map | Mel Smith | 11:15 - 12:00 | Sala A |
3 | Enotourism with "Profu de Vin" | Cosmin Tudoran | 12:15 - 13:00 | Sala A |
4 | Buffet Lunch - Restaurantul Angelo Grasso | 13:15 - 14:15 | ||
5 | How to get US market-ready | Steve Raye | 14:15 - 15:00 | Sala A |
6 | Brand design best practices | Giles Darwin | 15:15 - 16:00 | Sala A |
7 | Digital media in America: insights for exporters | Adam Teeter | 16:15 - 17:00 | Sala A |
# | Sesiune | Speaker | Ora | Sala |
---|---|---|---|---|
1 | Davino. Marketing? | Dan Balaban | 10:15 - 11:00 | Sala B |
2 | The Aurelia Vișinescu brand from the perspective of the creators | Aurelia Vișinescu , Eduard Ciocirlan | 11:15 - 12:00 | Sala B |
3 | Innovation in hospitality | Gabriela Țigu | 12:15 - 13:00 | Sala B |
4 | Buffet Lunch - Restaurantul Angelo Grasso | 13:15 - 14:15 | ||
5 | Wine - a life style | Oliver Bauer | 14:15 - 15:00 | Sala B |
6 | The taste of wine and the power of storytelling: a personal approach on brand building | Ioana Ardelean | 15:15 - 16:00 | Sala B |
7 | Wine in the restaurants industry: Today and tomorrow | Daniel Mischie | 16:15 - 17:00 | Sala B |
# | Sesiune | Speaker | Oră | Sală |
---|---|---|---|---|
1 | "Vin pe Instagram!" How to promote the oldest beverage on the newest media | Diana Pavelescu | 10:15 - 11:00 | Sala C |
2 | Future Somm | Laurenţiu Achim | 11:15 - 12:00 | Sala C |
3 | Aspects regarding training of specialists in oenology in Romania | Arina Antoce | 12:15 - 13:00 | Sala C |
4 | Buffet Lunch - Restaurantul Angelo Grasso | 13:15 - 14:15 | ||
5 | From terroir to your glass | Cezar Ioan | 14:15 - 15:00 | Sala C |
6 | We are growing together the Romanian wine | Mircea Niculescu | 15:15 - 16:00 | Sala C |
7 | How to create a wine brand with the help of media | Andreea Balan , Ela Iacobescu | 16:15 - 17:00 | Sala C |